GEGARRR, GEMPAKKK DAN SEMPOIII

BERITA PALING GEGARRR DI DUNIA !!!

PASANGAN PELAJAR BERMESRA DI BAWAH JAMBATAN DENGAN SERONOK TANPA DISEDARI GAMBAR DITANGKAP DAN SEBAR KE INTERNET ( 2 GAMBAR )


Sepasang kekasih yang belajar di sekolah menengah yang berdekatan dengan ibu Negara ini mengambil kesempatan untuk ponteng sekolah dan beralih ke kawasan yang lebih sesuai untuk menjalani sesi pelajaran yang lebih menarik lagi.


 Di bawah jambatan, tanpa melengahkan masa lagi, awek pun buang seluar dalam dan dongeng ke arah lelaki . walaupun kelam kabut, tapi teteap dapat keras untuk melakukan persetubuhan dengan cara doggie yang cukup menghairahkan kedua-dua pihak. Pergerakan semakin laju dan terlatih, mungkin selalu buat macam tu kut?

  Terlalu asyik dengan proses asmara, hingga dirakam sepenuhnya pun tidak sedari. Akhir sekali pun pancut dalam tanpa pakai kondom. Kedua-dua mereka rasa puas hati yang tidak terhingga. Lepas pembersihan dan lap, beredar dan pergi cari makan pulak. Sekiranya dijumpai orang ramai, dan diugut pulak dengan rakaman tadi, mungkin dapat jadikan alasan untuk join sekali main beramai-ramai nanti. 


0 Komentar untuk "PASANGAN PELAJAR BERMESRA DI BAWAH JAMBATAN DENGAN SERONOK TANPA DISEDARI GAMBAR DITANGKAP DAN SEBAR KE INTERNET ( 2 GAMBAR )"